René Froger betreurt niet dat Gordon in 2011 besloot de gelegenheidsformatie de Toppers te verlaten. In gesprek met Ruud de Wild voor diens podcast 30 Minuten Rauw vertelt de zanger dat hij het niet voor zich ziet dat Gordon ooit weer terugkeert bij de groep.

"Hij is gewoon weg. Klaar, een gepasseerd station", vertelt Froger. Op de vraag of hij zijn collega weleens mist, zegt hij: "Van z'n levensdagen niet."

Volgens de zanger is de kwaliteit van de optredens die de Toppers jaarlijks geven veel beter geworden sinds het vertrek van Gordon. "En ik denk dat de homogeniteit binnen de groep een stuk groter is. Er is veel meer rust."

De rest van de Toppers - naast Froger maken ook Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit deel uit van de groep - beschouwt Froger als "muziekvrienden". "Gerard ken ik vanaf 1982. Met de andere jongens is het gewoon samenwerken. Op het moment dat je op de bühne staat, ben je gewoon Topper."

Gordon ging in 2011 zijn eigen weg, om zich op zijn muziekgroep Los Angeles the Voices te richten. In het programma 5 jaar later onthulde hij in 2015 dat zijn vertrek uit de zangformatie te maken had met de kwade dronk van Froger.

"Zonder alcohol is het de allerliefste man op aarde, maar als hij drinkt, is het een beest. Een monster. Arrogant, zelfingenomen", aldus de presentator.