Het nummer dat Trijntje Oosterhuis samen met Dotan schreef voor haar album Dit is voor mij is nooit afgemaakt en dat zal voorlopig ook niet gebeuren. De zangeres zei eerder het lied graag te willen voltooien, maar haar management laat aan NU.nl weten dat het momenteel geen prioriteit heeft.

In gesprek met het AD vertelde de zangeres dat ze waren begonnen met het schrijven van het nummer, maar dat het nummer uiteindelijk niet werd afgerond omdat de Volkskrant naar buiten bracht dat Dotan verschillende nepaccounts gebruikte om zijn eigen werk te promoten.

Dotan is nu terug met de nieuwe single Letting Go en gaf voor het eerst in maanden een interview over de zogenoemde trollenaffaire. Naar aanleiding daarvan ontstond de vraag hoe het nu met de samenwerking met Oosterhuis zat.

Voor Dit is voor mij werkte Oosterhuis met verschillende Nederlandse artiesten, onder wie Jett Rebel en dus Dotan. "Uiteindelijk moesten er keuzes worden gemaakt, omdat er nou eenmaal maar een beperkt aantal liedjes op een album kan komen te staan", zegt haar management nu.

Oosterhuis is nu niet actief bezig met de afronding van het nummer, omdat ze druk is met de voorbereidingen van haar clubtour die in oktober start. Bovendien is het album al uitgebracht.