Bijna twee jaar nadat Davina Michelle een cover opnam van Pink's hit What About Us, mocht de Nederlandse zangeres het voorprogramma verzorgen van het concert van haar idool op het Malieveld in Den Haag. Davina Michelle kreeg de kans om Pink te ontmoeten en laat aan RTL Boulevard weten dat haar voorbeeld geen idee had wat ze voor haar carrière heeft betekend.

Pink werkte in 2017 mee aan een video van Glamour waarin ze reageert op mensen die haar liedjes coveren. Over Davina Michelle zei ze onder meer dat de zangeres het lied beter vertolkte dan ze zelf ooit zou kunnen.

Ook vroeg ze zich hardop af of de Nederlandse al een carrière heeft en platen uitbrengt. Als ze hoort dat dit niet het geval is zegt ze: "Daar moet dan snel verandering in komen."

Davina Michelle, die vrijdag haar nieuwe single Better Now uitbracht, kreeg de kans om met Pink te praten over hoe haar leven is veranderd sinds die bewuste video. "Ze wist wel dat ze die video had gemaakt, maar ze had helemaal niet door hoeveel impact dat op mij heeft gehad", aldus de zangeres. Ze voegt eraan toe dat Pink zei trots te zijn en vindt dat de Nederlandse zelf voor haar succes heeft gezorgd. De Skyward-zangeres noemt het optreden in het voorprogramma "heel vet" en stelt dat ze er compleet sprakeloos door was.

Op Instagram plaatste de zangeres een foto waarop ze naast Pink staat. In het bijschrift bedankt ze Pink en concertorganisator Mojo nogmaals.