Glen Faria heeft zelf de hitlijsten niet weten te bereiken met zijn nummer Duurt te lang, maar is niet jaloers op het succes dat zangeres Davina Michelle met het lied heeft. De muziekproducent en rapper vindt de zangeres "belachelijk goed".

In gesprek met de Volkskrant is Faria (39) niets dan positief over haar. "Ik denk dat we nog maar 50 procent van haar hebben gezien. Dit nummer geeft haar een duwtje in de rug."

Ook Tino Martin heeft momenteel een hit met een nummer van Faria, Zij weet het, iets waar de rapper eveneens trots op is. "Tino is mijn maatje, een flapuit, net als ik. Hij had net heftige dingen meegemaakt, zijn zus overleed, en dan komt dit. Dat ik daar onderdeel van ben, vind ik prachtig."

Hoewel Faria financieel profiteert van de successen met zijn nummers, ziet de liedjesschrijver vooral op persoonlijk vlak positieve punten. "Misschien gebeurt voor iedereen wat op dat moment het beste is. Davina maakt radiorondjes, is aan het touren. Tino heeft 250 optredens per jaar. En ik heb vrije tijd, ben met mijn vriendin en vijftienjarige zoon, en voel me goed. Het klinkt saai, maar dat is nu voor mij het belangrijkste."