Bizzey heeft het gevoel dat hij de laatste tijd te veel muziek heeft uitgebracht. De muzikant wil zijn nummers graag een dag nadat hij die gemaakt heeft delen, maar ziet zelf ook dat dit risicovol is.

"Ik breng nooit bagger uit. Soms wat te veel achter elkaar, maar altijd goed", aldus de 34-jarige Bizzey, die eigenlijk Leonardo Roelandschap heet, in gesprek met Playboy.

Bizzey behaalde alleen al met zijn nummer Traag 200 miljoen streamstarts op YouTube en nog eens 58 miljoen streamstarts op Spotify. "Het hoeft je smaak niet te zijn, maar als je verstand van muziek hebt, dan weet je wat ik doe en dat ik kwaliteit maak. Traag deed in het begin helemaal niks qua streams en views, maar het effende wel de weg voor het nummer Ja, dat niet veel later mijn eerste nummer 1-hit werd. De mensen waren gewend aan mijn sound."

Hoewel de artiest graag de beste in alles is, ziet hij zijn medeartiesten niet als concurrenten. "Maar als mensen die elkaar kunnen inspireren en omhoog kunnen tillen. Ik verkoop AFAS Live uit, Lil' Kleine doet even de Ziggo Dome: de urbanscene is groter dan ooit. Dat komt juist omdat we met elkaar samenwerken, niet omdat we elkaar niet het licht in de ogen gunnen. Jebroer die op hardcore rapt en een eigen platform creëert, dat is gewoon tof. Ik ben daar superblij mee."