Janne Schra heeft maandag de single What I really want to do uitgebracht, die ze zong tijdens het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. Ze schreef het nummer niet alleen. Ze kreeg hulp van de bruid in kwestie.

Schuurman hoefde niet lang na te denken over wie ze wilde vragen voor de zang tijdens haar bruiloft. "We hadden elkaar een paar keer ontmoet en ze zingt prachtig", vertelde Schuurman maandag in het programma Zomer met Art, waarin ze de hele week cohost van Art Rooijakkers is.

De voormalige Room Eleven-zangeres had veel nummers over de liefde op de plank liggen, maar die waren volgens Schuurman niet geschikt. "Die eindigden meestal niet goed."

De zangeres besloot voor het huwelijk een nieuw lied te schrijven, waarbij ze zich baseerde op tekst van Schuurman. Schra: "Ik heb haar gevraagd woorden te sturen die haar doen denken aan Freek en aan de liefde. Toen kreeg ik dingen als 'rauw, puur, echt, opwindend'. Daar heb ik een paar woorden uit gepakt en toen schreef het nummer zich eigenlijk vanzelf."

Schuurman en Van Noortwijk gaven elkaar op 21 juni het jawoord op een trouwlocatie in Flevoland. Schuurmans negenjarige dochter Sammie, die ze kreeg tijdens haar huwelijk met Thijs Römer, was een van de getuigen.