Realityster Katie Price kondigde donderdag in het Britse televisieprogramma Loose Women aan dat Ed Sheeran een lied heeft geschreven voor haar aankomende album. Een woordvoerder van de singer-songwriter ontkent dat nieuws echter, meldt Huffington Post.

Price was in het programma te gast om te praten over haar nieuwe single Hurricane en kondigde tevens aan dat ze werkt aan een nieuw album. De realityster wil zich ditmaal meer richten op dancemuziek.

Ze vertelde dat een artiest met twee liedjes hoog in de Britse hitlijsten ook een liedje voor haar heeft geschreven. Ze bevestigde daarna dat het om Ed Sheeran gaat. Een woordvoerder van Sheeran zei later echter dat de zanger niets met het album van Price te maken heeft gehad. De realityster heeft nog niet op de ontkenning uit het kamp van Sheeran gereageerd.

De realityster die meerdere malen probeerde een muziekcarrière van de grond te krijgen, bevestigde in het programma dat ze zich weer heeft verloofd. Ze wil trouwen met haar huidige vriend Kris Boyson.

Haar huwelijken met zanger Peter André, kooivechter Alex Reid en Kieran Hayler zijn eerder gestrand.