Donderdag 11 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Miley Cyrus

Miley Cyrus, Ariana Grande en Lana Del Rey maken titelsong Charlie's Angels

Miley Cyrus, Ariana Grande en Lana Del Rey verzorgen samen de titelsong voor de Charlie's Angels-film die eind dit jaar moet verschijnen. Dat meldt Billboard op basis van Instagram-berichten die de drie zangeressen los van elkaar plaatsten.
Door NU.nl

Nadat eerder al geruchten rondgingen, plaatsten Cyrus, Grande en Del Rey aankondigingen voor de filmtrailer, die donderdag moet verschijnen. In de actiefilm, die in Nederland op 14 november wordt uitgebracht, zullen Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska de rollen van het bekende spionageteam op zich nemen. De regie is in handen van Elizabeth Banks.

In 2000 verscheen een Charlie's Angels-film, met hoofdrollen voor Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore. De titelsong werd toen verzorgd door Destiny's Child, met het nummer Independent Women. Drie jaar later verscheen de vervolgfilm Full Throttle.

Cyrus en Grande scoorden recentelijk hits met respectievelijk Nothing Breaks Like A Heart en 7 Rings. Del Rey stond in 2011 in de Top 40 met Video Games. Voor de boekverfilming The Great Gatsby, met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, zong ze het nummer Young and Beautiful.


Lees meer over:

Miley CyrusLana Del ReyAriana GrandeMuziekEntertainment

Aanbevolen artikelen