Martin Garrix geeft tijdens Amsterdam Dance Event (ADE), dat plaatsvindt van 16 tot en met 20 oktober, twee solo-shows in de Amsterdamse RAI. De dj, die momenteel herstelt van een enkelblessure, zal een avond-nachtshow geven voor bezoekers van achttien jaar en ouder en ook een middag-avondoptreden voor alle leeftijden.

Het is voor de vijfde keer dat Garrix solo optreedt tijdens ADE. "Mijn shows tijdens Amsterdam Dance Event zijn altijd een hoogtepunt van mijn jaar", vertelt de dj.

"Het is zo speciaal om op te treden in mijn eigen stad en ook een show te doen voor al mijn jongere fans. Ik kan niet wachten om het dit jaar weer te doen."

Op vrijdag 18 oktober geeft Garrix vanaf 22.00 uur een show voor volwassen bezoekers, op zaterdag 19 oktober treedt hij van 17.00 tot 22.00 uur op voor jongere fans. De kaartverkoop voor de shows start op maandag 1 juli om 10.00 uur.

Garrix, die door de lezers van DJ Mag is uitgeroepen tot de populairste dj ter wereld, raakte tijdens een show in Las Vegas op 25 mei geblesseerd aan zijn enkel. Bij een sprong liep Garrix gescheurde enkelbanden op. 4 juli keert de dj terug op het podium.

Ook dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano treedt tijdens ADE solo op. Op vrijdag 18 oktober zijn ze met hun nieuwe show Exposed te zien in AFAS Live. De kaartverkoop voor dit optreden start op donderdag 27 juni om 16.00 uur.