De Amerikaanse popster Pink bracht haar Beautiful Trauma wereldtour naar de Johan Cruijff ArenA, voordat ze in augustus nog eens terugkomt voor een show op het Malieveld in Den Haag. De zangeres oogst lovende kritieken van de Nederlandse pers.

De Telegraaf - 'Spatzuiver en indrukwekkend'

"Het eindrapport van Pink mag er zijn. Qua zang: spatzuiver. Werkelijk top. Uitstraling: idem. Al was het maar die welgemeende glimlach af en toe alleen al. Fysieke gesteldheid op haar 39e: indrukwekkend. En dan hebben we ook nog hit, na hit, na hit, na hit achter de kiezen. Stuiterend naar huis, dan weet je dat je een bijzondere avond hebt beleefd."

Lees de volledige recensie

Het Parool / AD - 'Acrobatischer dan Lady Gaga'

"Wie is de zangeres met grootste aantrekkingskracht ter wereld? De antwoorden variëren deze dagen meestal tussen Beyoncé, Taylor Swift, Lady Gaga en - voor de gevorderde liefhebber - Madonna. Zelden valt de naam van Pink. Hoe onterecht dat is bewees de zangeres zondagavond in de Johan Cruijff ArenA. Haar Beautiful Trauma Tour bevat meer hits dan Swift heeft, is beter gezongen dan Madonna, vrolijker dan Beyoncé en acrobatischer dan Gaga. Een show waarin nagenoeg elke seconde iets gebeurde en die na een kleine twee uur nagenoeg iedereen met open mond achterliet."

Lees de volledige recensie

RTL Nieuws - 'Cirque du Soleil-achtige show'

"Het was misschien wel de beste popshow ooit in de ArenA, de goede zang en het visuele spektakel zorgden voor een complete Cirque du Soleil-achtige show. In totaal gaf de 39-jarige Alecia Moore, zoals Pink eigenlijk heet, een twee uur durend optreden. Eén waarvan je alleen al moe wordt als je ernaar kijkt, laat staan als je dat allemaal moest uitvoeren."

Lees het volledige verslag