Madonna heeft haar veelbesproken optreden bij het Eurovisie Songfestival op haar eigen YouTube-kanaal gezet, maar met bewerkte vocalen. De zangeres kreeg na zaterdagavond veel kritiek, omdat ze volgens velen vals zong.

Madonna werd geboekt als pauzeact bij het Eurovisie Songfestival. Voordat de puntentelling van start ging, bracht ze haar hit Like A Prayer en haar nieuwe single Future ten gehore.

De zangeres oogstte veel kritiek met haar vertolking van Like A Prayer. Opvallend genoeg verscheen Madonna's show niet als losse video op het officiële Youtube-kanaal van het Eurovisie Songfestival, terwijl alle andere optredens daar wel te bekijken zijn.

Madonna heeft het optreden nu zelf wel online gedeeld, maar het viel fans en luisteraars direct op dat haar stem bewerkt klinkt en dat de valse noten, die te horen waren tijdens de uitzending van zaterdagavond, zijn bijgeschaafd.

De versie die op televisie te horen was, is op YouTube wel te vinden als onderdeel van de gehele show, die door het kanaal van het Songfestival werd geplaatst. Madonna's optreden begint op 2:56.25.

Madonna is momenteel bezig met de promotie van haar op 14 juni te verschijnen album Madame X. Van die plaat lanceerde ze al de liedjes Medellín, I Rise, Crave en Future.