Iggy Azalea heeft de videoclip voor haar nummer Started opgenomen in de luxe hondenvilla van hotelerfgename Paris Hilton, meldt de Fancy-rapper zondag op Twitter.

Oplettende kijkers hadden gelijk door dat de 28-jarige Australische rapper in de nieuwe video, die vrijdag uitkomt, voor het huis van Paris' honden staat. "Paris is een goede vriendin van me en was aardig genoeg om me te laten filmen in haar hondenhuis", aldus Iggy Azalea.

Het twee verdiepingen tellende hondenhuis met balkon liet Hilton speciaal bouwen voor Dollar, Marilyn Monroe, Peter Pan, Princess, Prince Baby Bear, Harajuku Bitch, Dolce en Prada. Het interieur is roze en binnen zijn er airco, een verwarming, designermeubels en een kroonluchter.

Hilton liet de villa twee jaar geleden bouwen en deelde destijds foto's van het pand. Dit viel echter niet bij iedereen in goede aarde en op sociale media werd er flink over gepraat.

Zo vonden veel mensen dat de hotelerfgename het geld beter had kunnen uitgeven aan het redden van straathonden of een ander goed doel.

Ook werd beweerd dat de blondine, met een geschat vermogen van 300 miljoen dollar, zo veel geld heeft dat ze niet meer weet wat ze ermee moet doen.