De Jonas Brothers gaan na bijna tien jaar een nieuw album uitbrengen, zo maakte de boyband bekend op sociale media.

Het nieuwe album, dat Happiness Begins zal heten, verschijnt op 7 juni. Of er recent uitgebrachte singles op staan en of het album volledig nieuwe muziek bevat, hebben de bandleden nog niet bekendgemaakt.

"Nadat we zeven jaar niet hebben samengewerkt, zijn we tot onszelf gekomen", schrijft Kevin Jonas aan zijn fans en volgers op Twitter. "Die zoektocht bieden we jullie aan in albumvorm. Van alle albums die we hebben gemaakt, ben ik op deze het meest trots. Ik zou willen dat jullie het nu al konden hebben, maar jullie moeten nog even geduld hebben."

Bij het bericht op sociale media is ook de albumhoes te zien. Op de foto liggen de drie broers met hun rug naar de camera richting een zwembad. Sinds de Jonas Brothers in februari bekendmaakten dat ze weer bij elkaar komen, hebben de broers al twee singles uitgebracht: de nummers Sucker en Cool.

De band werd in 2005 gevormd en heeft door de jaren heen meer dan twintig miljoen platen verkocht. In 2010 gingen de bandleden uit elkaar. Een eerdere poging om weer bij elkaar te komen, liep in 2013 uit op een fiasco.