Dinsdag 27 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Sia vrouwelijke artiest met meest bekeken video's

Sia is momenteel de vrouwelijke artiest met de meeste video's op YouTube die meer dan een miljard keer zijn bekeken. De teller staat op vijf nadat de clip voor Elastic Heart het miljard passeerde.
Door NU.nl

Chandelier is Sia's best bekeken werk met meer dan twee miljard views. Voor Cheap Thrills staat de teller op 1,3 miljard. Haar hit Titanium met David Guetta heeft de grens van een miljard ook doorbroken. Nu mag ze Elastic Heart aan dit lijstje toevoegen.

Hoewel Amerikaanse popsterren Taylor Swift en Katy Perry beide ook vier eigen video's hebben die meer dan een miljard keer zijn bekeken, heeft Sia nog een vijfde wapenfeit. De zangeres schreef namelijk Rihanna's Diamonds, dat inmiddels ook 1,3 miljard keer bekeken is.

Sia heeft haar solocarrière momenteel op een lager pitje staan, omdat ze met rapper Labrinth en producer Diplo onder de naam LSD muziek uitbrengt. De formatie brengt op 12 april het eerste album uit.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

SiaMuziekEntertainment

Aanbevolen artikelen