Willie Wartaal, Joost van Bellen en Mason gaan samen een dj-trio vormen, onder de naam The Rad Pack. Hun eerste optreden staat gepland voor 12 april.

De muzikanten brengen begin april een eerste plaat uit. Op de Facebook-pagina die inmiddels is aangemaakt voor hun eerste optreden in het Haagse Paard van Troje, is te lezen dat het trio volle avonden achter de decks zal staan.

"We hebben alle drie drang om terug te keren naar de basis", vertelt Van Bellen. "No-nonsensehouse en aanverwante muziek. We willen dampend en stampend het ultieme clubgevoel terugbrengen. Daarom steken we van openingstijd tot de laatste minuut de handen uit de mouwen."

Willie Wartaal is als rapper van De Jeugd Van Tegenwoordig bekend geworden met onder meer de platen Watskeburt, Hollereer en Sterrenstof.

Joost van Bellen brak door als huis-dj bij de Amsterdamse RoXY en werd daar in de jaren negentig artistiek leider. Mason scoorde in 2007 een internationale dancehit met Exceeder. Ook Runaway werd een bekende plaat op dansvloeren.