Dennis van Aarssen, die vrijdagavond de winst pakte in talentenjacht The Voice of Holland, wil doorgaan met zijn huidige baan. Desondanks wil de 24-jarige zanger er wel alles aan doen om zijn zangcarrière een vliegende start te geven.

In gesprek met De Telegraaf vertelt Van Aarssen, die sinds anderhalf jaar als projectmanager werkt, dat hij snel in gesprek wil met zijn baas.

"Een superleuke baan waar ik ook echt gelukkig in ben. En ik wil het werk ook nog wel blijven doen, maar dan op een lager pitje. Door het Voice-avontuur en het feit dat Waylon zijn vertrouwen in mij heeft uitgesproken, wil ik wel echt alles op alles zetten."

De zanger vreest de komende tijd vaak van huis te zijn en heeft hierover al gesproken met zijn vriendin. "Ze heeft de afgelopen weken natuurlijk al gemerkt dat ik veel van huis was. Dat wordt de komende tijd alleen maar meer", zegt Van Aarssen.

"Daar moet goed over worden gepraat. Ik heb nu al het verzoek gekregen om een Kerst-cd te maken. Ik kan me zo voorstellen dat ik dan ook de familiediners aan mij voorbij moet laten gaan."

Winnaar wint platencontract en 50.000 euro

Tijdens de finale nam de zanger het op tegen de andere kandidaten Menno Aben, de band Navarone en Patricia van Haastrecht.

De jazzzanger ging tijdens de uitzending in duet met de Britse zanger James Morrison en zong een cover van Anouks hit Modern World.

Van Aarssen wint een platencontract, 50.000 euro en mag een videoclip opnemen in Zuid-Afrika.

Winnaar The Voice: 'Word waarschijnlijk wakker met kater'
120
Winnaar The Voice: 'Word waarschijnlijk wakker met kater'