Cardi B heeft op Instagram aangekondigd dat ze met Bruno Mars een single heeft gemaakt. Het nummer komt vrijdag online.

"Ja, ik ben er weer. Vrijdag rond middernacht komt ons nummer uit," aldus Cardi B die eerder deze week haar Instagram-account nog offline haalde vanwege de vele negatieve reacties die ze kreeg.

Het is niet de eerste keer dat de twee artiesten samenwerken: Mars bracht zijn nummer Finesse tweemaal uit. Op de ene versie was de zanger alleen te horen, op de andere versie samen met de rapper.

Vorig jaar zomer moest Cardi B de tournee met Mars nog afzeggen, omdat het voor toch te vroeg na de bevalling van haar dochter Kulture kwam. "Ik dacht dat zes weken wel genoeg zouden zijn om lichamelijk en geestelijk te herstellen van de bevalling van mijn dochter", schrijft ze.

"Ik dacht ook dat ik haar wel mee zou kunnen nemen op tournee, maar ik denk dat ik dit mama-zijn wat heb onderschat. Ik ben er niet alleen lichamelijk nog niet klaar voor, ik kan haar ook nog niet achterlaten en de doktoren hebben me verteld dat het niet goed voor haar is om altijd onderweg te zijn."

Cardi B zou oorspronkelijk meegaan als gastartieste tijdens een aantal optredens in de Verenigde Staten. Bruno Mars had begrip voor haar besluit en zette zijn tour 24k Magic alleen voort.