De poging van zangeres Hind om het in de Verenigde Staten te maken is niet onopgemerkt gebleven. Haar eerste single Lost heeft dankzij een remix van dj Chris Cox een notering in de Billboard Dance Charts behaald.

Voor de zangeres betekent het haar eerste stap binnen de Verenigde Staten. De remix kwam vorige week binnen op 38 en stijgt nu naar 35. "Ik kan het niet geloven", jubelt Hind zaterdag op Instagram.

Hind vertrok een aantal jaar geleden naar Los Angeles en werd opgemerkt door schrijver en producer Philip Lawrence, met wie ze nu onder haar nieuwe artiestennaam Laroussi aan een album werkt. De eerste single Lost verscheen eind vorig jaar.

Overigens is het niet alleen maar feest voor Hind dit weekend. "De dag begon met verdrietig nieuws, omdat ik afscheid moest nemen van een dierbare vriend die als familie voor me was. Het leven kan soms een vreemde en onverwachte wending nemen en soms vergeten we om van de kleine dingen te genieten. Deze reis veranderde mijn leven en ik was bang om iedereen achter te laten en opnieuw te beginnen. Maar ik ben blij dat ik het heb gedaan", aldus de zangeres.

Bekijk de video Lost van Hind Laroussi
183
Bekijk de video Lost van Hind Laroussi