Rapper Winne is vrijdagavond aanwezig bij de bijeenkomst waar zijn vriend en collega-rapper Feis wordt herdacht. Hij spreekt op het Heemraadsplein in Rotterdam namens de familie van de omgekomen Rotterdamse rapper, laat management Top Notch vrijdag weten.

Winne scoorde hits met onder andere W.I.N.N.E., Alles wat ik wil en Lotgenoot. Hij stond op festivals als Lowlands en Mysteryland en deed mee aan het programma Ali B Op Volle Toeren.

Winne en Feis werkten samen en traden geregeld met elkaar op. "Zelfs de dood gaat ons niet scheiden. Niet aan mijn zijde, maar voor altijd in het hart. Ecktuh Ecktuh dat was altijd uit het hart. Van binnen gebroken, maar van buiten ben ik hard. Rust zacht lieve broer", schreef Winne na de dood van zijn vriend op Instagram.

Faisal Mssyeh, zoals Feis echt heette, werd tijdens Oud en Nieuw om 4.00 uur 's nachts in Rotterdam op straat neergeschoten. Dat gebeurde vermoedelijk tijdens een uit de hand gelopen ruzie. De broer van Feis werd tijdens het incident ook geraakt en raakte zwaargewond.

De bijeenkomst in Rotterdam start vrijdagavond om 17.30 uur.