De Rotterdamse rapper Faisal Mssyeh (32), beter bekend als Feis, is in de nacht van maandag op dinsdag overleden. Hij is het slachtoffer geworden bij een schietpartij in de stad, bevestigt een bron. 

Bekenden van de rapper, onder wie Kees de Koning van platenlabel Top Notch, melden zijn overlijden op sociale media.

"Ik kan het niet geloven", schrijft De Koning. "Ga je missen, jouw supertalent, gevoel voor humor en hoe je altijd klaarstond voor iedereen. Rust zacht."

Rapper Tony Pengel, beter bekend als U-Niq, schrijft op Facebook: "Mijn hele jaar verpest door ernstig verdriet. Mijn broertjes! Waarom nou?"

Het lijkt erop dat Feis door een schietpartij om het leven is gekomen. In de binnenstad van Rotterdam vielen door een schietpartij in de Gouvernestraat een dode en een gewonde, waarna zeven personen werden aangehouden.

De politie kan niet bevestigen dat het inderdaad om Feis gaat, maar laat wel weten dat de overleden persoon 32 jaar oud was. De andere persoon, een 31-jarige plaatsgenoot, ligt nog gewond in het ziekenhuis.

Feis - Superman ft. Winne
214
Feis - Superman ft. Winne

Soloplaat kwam in 2014 uit

Feis bracht in 2014 zijn eerste soloplaat uit, genaamd Hard van buiten, gebroken van binnen. Hij werkte samen met onder anderen Winne, Kempi, Hef en Appa.

In 2015 verscheen hij in het televisieprogramma Ali B op Volle Toeren, waarin hij een nummer bewerkte van de Volendamse zangeres Maribelle.