Het nummer Crazy van Lost Frequencies & Zonderling is het populairste nummer op de Nederlandse radio van 2018. Zoutelande van BLØF staat op de tweede plaats in de cijferlijst van de Radiomonitor.

Crazy werd dit jaar bijna twaalfduizend keer gedraaid op de radio. Uitgerekend is dat iedere keer dat het nummer werd gedraaid gemiddeld 52.000 mensen luisterden, dat maakt dat Crazy 632 miljoen keer is gehoord.

De top drie wordt gecomplementeerd door de Nederlandse zanger Wulf met zijn nummer All Things Under The Sun. Op nummer acht staat de Rotterdamse muzikant Fais met Know You Better. Verder is de top tien voornamelijk Europees met artiesten zoals David Guetta, George Ezra en Niall Horan.

Radiomonitor monitort muziek-airplay in Europa, Canada, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en het Midden-Oosten. De informatie wordt gebruikt door platenmaatschappijen, radiozenders, artiesten, managers en rechtenorganisaties. Er worden totaal zo'n vijfduizend zenders real-time gemonitord, waarvan veertig in Nederland.