Troye Sivan is op 5 maart 2019 te zien in AFAS Live. Ook De Dijk en soulzangeres Mavis Staples hebben voor het komende jaar een optreden aangekondigd.

De Australische zanger en singer-songwriter geeft dan een concert dat in het teken staat van zijn tweede album Bloom

Met de tour reist Sivan door het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen. Het wordt zijn grootste tour door Europa tot nu toe. De concertreeks trapt de zanger af met een show in Glasgow in februari en eindigt op 21 maart in Oslo, Noorwegen. 

De 23-jarige Sivan is ook werkzaam als model en acteur en speelde in onder meer X-Men Origins: Wolverine en Boy Erased met Nicole Kidman. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 23 november. 

Soulzangeres Staples geeft show in Carré

Soul- en gospelzangeres Mavis Staples, die in de jaren vijftig bekend werd als het gezicht van muziekfamilie The Staple Singers, is op donderdag 27 juni 2019 te zien in Koninklijk Theater Carré.  

De 79-jarige Staples werkte eerder samen met onder anderen Prince en Bob Dylan. De kaartverkoop gaat van start op 23 november. 

De Dijk in juni te zien

De Dijk zal op 22 en 23 juni te zien zijn bij de zevende editie van Live At Amsterdamse Bos. Ook vorig jaar gaf de Nederlandse band een uitverkocht optreden in de concertreeks.

Er worden in de komende maanden nog meer openluchtconcerten aangekondigd die plaatsvinden in het Amsterdamse Bostheater. De verkoop van deze tickets start eveneens op 23 november.