Er wordt een concert georganiseerd als eerbetoon aan Chris Cornell, de Soundgarden-zanger die in mei 2017 overleed. Onder anderen Metallica, Foo Fighters en andere Soundgarden-leden treden op tijdens het evenement op 16 januari volgend jaar.

Het concert vindt plaats in het Los Angeles Forum. Ook Audioslave, Ryan Adams en Temple of the Dog treden op tijdens het eerbetoon, schrijft Stereogum dinsdag. De line-up wordt nog aangevuld. Talkshowpresentator Jimmy Kimmel zal de show presenteren

Cornell richtte in 1984 samen met gitarist Kim Thayil en bassist Hiro Yamamoto de band Soundgarden op. De band kreeg een Grammy voor het album Superunknown uit 1994. Op dat album staat ook het bekendste nummer van de groep, Black Hole Sun.

De band ging in 1997 uit elkaar, maar kwam dertien jaar later weer samen. In 2012 verscheen King Animal, het laatste album van de band.

De Soundgarden-zanger overleed in 2017 op 52-jarige leeftijd. Hoewel de officiële doodsoorzaak van Cornell zelfmoord is, geloofde zijn familie vanaf het begin niet dat de zanger opzettelijk zelfmoord heeft gepleegd, maar onder invloed van medicijnen een einde aan zijn leven heeft gemaakt.

Tussen 2001 en 2007 vormde Cornell samen met leden van Rage Against the Machine de succesvolle band Audioslave. Die groep bracht drie albums uit en ontving drie Grammy-nominaties.