Ozzy Osbourne moet opnieuw geopereerd worden aan zijn rechterhand om meerdere ontstekingen te behandelen. De rockster werd vorige week geopereerd aan zijn hand. Osbourne heeft de rest van zijn Noord-Amerikaanse tournee afgezegd.

Eerder moest de 69-jarige zanger al drie concerten in Californië afzeggen vanwege de eerste operatie. Nu moet hij nog eens vier optredens afzeggen. In een verklaring stelt de zanger dat hij hoopt de geschrapte concerten volgend jaar in te halen.

"Ik baal er zo van dat ik deze shows moet afzeggen", aldus Osbourne in de verklaring. "De tournee ging heel erg goed en we keken ernaar uit om deze laatste optredens te geven. We hopen dat iedereen geduld heeft en we zien ze graag tijdens de shows volgend jaar."

No More Tours 2 is Osbournes laatste wereldtournee. Na de afgezegde optredens stond al een rustperiode gepland. De tournee gaat eind januari verder in Europa en doet in het voorjaar Australië en Nieuw-Zeeland aan. Nederland staat voorlopig niet op het programma van de rocker.