Onder anderen Pink, Kelly Clarkson en Panic! at the Disco zijn te horen op The Greatest Showman Reimagined, een album met coverversies van de soundtrack van de musicalfilm die eind 2017 een grote bioscoophit werd.

De musicalfilm The Greatest Showman vertelt het verhaal over de Amerikaan P.T. Barnum (gespeeld door Hugh Jackman), die in het midden van de negentiende eeuw een circus exploiteerde dat deels uit een zogenoemde "rariteitenshow" bestond.

De soundtrack van de film werd in het Verenigd Koninkrijk het bestverkochte album van het jaar en ook in Amerika stond hij wekenlang in de lijst met de bestverkochte cd's. Het nummer This is Me werd genomineerd voor de Oscar voor het beste originele liedje.

Naast Jackman zijn ook acteurs Zendaya, Zac Efron en Michelle Williams te horen. De liedjes die zij vertolken worden voor het coveralbum nu dus gezongen door een reeks aan bekende zangers en bands. Behalve eerdergenoemde artiesten hebben ook Years & Years, Jess Glynne en Ty Dolla Sign bijgedragen aan het album.

The Greatest Showman - Reimagined zal op 16 november uitgebracht worden.