Saskia Weerstand vertrekt als dj bij NPO 3FM.  Weerstand heeft haar vertrek zelf bekendgemaakt op Twitter. Ze is de derde dj in korte tijd die de zender verlaat. 

"Time to say goodbye 3FM", zo luidt haar bericht op Twitter. "Ik heb het mooi gehad, maar ik ga voortaan weekend vieren met mijn gezinnetje en mij focussen op andere hele leuke plannen."

De 32-jarige Weerstand werd eerder dit jaar moeder van zoon Jeppe. Ze was de laatste jaren op 3FM in het weekend te horen op de zaterdag- en zondagavond. Op televisie is ze ook te zien in het programma Zapplive op NPO 3.

Weerstand is een van de vele dj's die in de afgelopen tijd bekend hebben gemaakt dat ze stoppen bij de zender. Zo verliet de presentator van de ochtendshow, Domien Verschuuren, de zender eerder deze maand om te gaan werken bij Qmusic. Inmiddels is de presentatie van de ochtendshow in handen van Sander Hoogendoorn. 

Ook heeft Michiel Veenstra eerder deze maand aangekondigd te stoppen als dj. Veenstra, die een programma maakt in de ochtend tussen 9.00-12.00 uur, wordt naar verwachting opgevolgd door Jorien Renkema. 

NPO 3FM zag eerder ook al bekende gezichten als Coen en Sander en Gerard Ekdom vertrekken. De zender heeft al lange tijd last van dalende luistercijfers.