Het vijftienjarig bestaan van De Toppers wordt volgend jaar zonder Gordon gevierd. De oud-Topper keert niet eenmalig terug om bij de mijlpaal stil te staan.

"Gordon is er niet bij", zei René Froger donderdag resoluut in RTL Boulevard. Waarom hij niet welkom is, wilde Froger niet zeggen. "Omdat ik zeg dat hij er niet bij is. Ik vind het een kutvraag. Ik geef daar geen antwoord op."

In 2009 maakte Gordon bekend het zangkwartet te verlaten, omdat hij twijfelde of hij creatief gezien voldoende kon toevoegen. Ook zijn volle agenda liet de optredens niet meer toe en er zouden flink wat ruzies zijn geweest.

De andere Toppers zagen zijn afscheid niet aankomen. Froger zei toen: "Het persbericht van zijn vertrek kwam 's middags heel erg onverwacht. Het is heel jammer dat dit via de kranten en tv moet gaan."

De Toppers bestaan tegenwoordig uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Ze maakten in RTL Boulevard wel de data bekend van de shows in 2019. Het kwartet wil de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam op 31 mei en 1 juni vullen.