Het toonaangevende Amerikaanse muziektijdschrift Billboard heeft zich lovend uitgelaten over het optreden van Glennis Grace in de finale van America's Got Talent.

"Glennis Grace heeft de gave om zich elke keer opnieuw te verbeteren als ze optreedt bij America's Got Talent", schrijft Billboard.

"Bij het eerste deel van de finale pakte ze haar moment. De Nederlandse zangeres blies alles en iedereen omver met haar krachtige uitvoering van Snow Patrols hit Run uit 2003, dat later gezongen is door Leona Lewis." Entertainmentsite Just Jared noemt het optreden van de Nederlandse zangeres sensationeel.

Grace kwam voor haar optreden in de finaleshow als vierde op het podium. De Amsterdamse kreeg na afloop een staande ovatie van het publiek en de jury.

Simon Cowell noemde haar optreden "sensationeel", Heidi Klum vond dat Grace "foutloos" zong en Mel B zei: "Jij kan echt zingen!"

Howie Mandel voegde daaraan toe: "Ik weet dat je al een grote carrière hebt in Nederland, maar dit podium geeft jou toegang tot de rest van de wereld. Ik vond het geweldig!"

Grace zal weer optreden in de nacht van woensdag op donderdag, wanneer de uitslag wordt bekendgemaakt. Ze zingt dan een duet met een bekende artiest. Bruno Mars wordt genoemd als de mogelijke zangpartner van Grace.