Hans van Hemert, die talloze nummers voor meidengroep Luv' schreef, werkt opnieuw samen met een trio. Deze keer is hij niet verantwoordelijk voor de samenstelling, maar werkt hij wel weer aan de muziek. 

Van Hemert was in de hoogtijdagen van Luv', bestaande uit Marga Scheide, José Hoebee en Patty Brard, niet alleen verantwoordelijk voor de muziek, maar werkte ook direct met de zangeressen en werd soms midden in de nacht uit zijn bed gebeld omdat er iets aan de hand was.

In gesprek met De Telegraaf vertelt de inmiddels 73-jarige Van Hemert dat niet nogmaals van plan te zijn met de nieuwe groep, die de naam Adalyn draagt.

"Aan dat gedoe en dat gemekker met elkaar moet ik beslist niet meer denken. Dat laat ik voortaan aan anderen over, maar ik lever wel de muziek. Het is een lekkere frisse act geworden, geen malle piercings, tattoos of botjes door de neus. Een vrolijk stel next door-meiden! Hun eerste single wordt Hold On en ik zit zelfs even in de clip."

De producent vindt het "lekker" dat hij nu van een afstandje kan toekijken. "Ik lever alleen de nummers, waarvan ik hoop dat ze het goed gaan doen.''