Zangeres Ciara zal dit jaar te zien zijn tijdens de 24K Magic Tour van Bruno Mars. De zangeres vervangt Cardi B, die toch niet mee wilde toeren omdat ze bij haar pasgeboren dochter Kulture wilde blijven.

Ook Charlie Wilson, Ella Mai en Boyz II Men zullen optreden tijdens de laatste reeks van de optredens in Noord-Amerika, meldt Mars woensdag op zijn Instagram.

In de video vertelt Mars dat hij met een mooie poster voor zijn tour bezig was toen de artiesten bevestigd waren. "Maar in mijn enthousiasme vergat ik dat ik heel slecht ben in dingen in elkaar knutselen." Daarom laat hij een gephotoshopt bestand zien, waarin de artiesten één voor één aangekondigd worden.

Eerder zou Cardi B mee op tour gaan, maar een maand na de geboorte van haar dochter zegde ze toch af. "Ik dacht dat zes weken wel genoeg zouden zijn om lichamelijk en geestelijk te herstellen van de bevalling van mijn dochter", zei ze in een verklaring.

"Ik dacht ook dat ik haar wel mee zou kunnen nemen op tournee, maar ik denk dat ik dit mama-zijn wat heb onderschat. Ik ben er niet alleen lichamelijk nog niet klaar voor, ik kan haar ook nog niet achterlaten. En de dokters hebben me verteld dat het niet goed voor haar is om altijd onderweg te zijn."

De tour van Mars start op 7 september in Denver (Colorado) en eindigt begin november op Hawaï. Cardi B zal eind oktober weer gaan optreden, maar dus niet tijdens de 24K Magic Tour.