Glennis Grace is enthousiast dat ze door is naar de liveshows van America's Got Talent. In de liveshows moet ze het opnemen tegen zes andere kandidaten, maar daar maakt ze zich niet druk om. 

"Alle concurrenten heb ik al ontmoet", vertelt de Nederlandse zangeres aan RTL Boulevard. "Ze zijn heel goed, maar ik trek me niet zoveel aan van de concurrentie. Ik blijf gefocust op mijn eigen kracht."

De zangeres uit de Jordaan leeft naar eigen zeggen in een cocon. "Het is één grote film, maar wel een heel leuke film." Ze krijgt talloze positieve reacties. "Maar de allerleukste vind ik toch die uit Nederland, dat blijft toch mijn landje. Dat ik van daar support krijg van iedereen vind ik het meest te gek."

De Amsterdamse wist de jury te overtuigen met een eigen versie van Nothing Compares 2U dat is geschreven door Prince en bekend werd door de uitvoering van Sinead O'Connor. 

Grace weet al welk nummer ze gaat zingen, maar houdt dat nog even geheim. Wel verklapte ze al dat het een "moeilijk nummer" is. "Ik word heel erg uitgedaagd met mijn stem, word hier zo mee getest. Hoe ik het ga doen weet ik nog niet, maar het wordt wel wat."

Glennis Grace zingt Nothing Compares 2 U bij America's Got Talent
160
Glennis Grace zingt Nothing Compares 2 U bij America's Got Talent