Glennis Grace heeft laten weten wanneer haar tweede optreden in de talentenjacht America's Got Talent te zien zal zijn.

De show waarin Grace voor de tweede maal de jury probeert te overtuigen, zal in Amerika op dinsdag te zien zijn, deelt de zangeres maandag op sociale media.  

Het gaat om de ronde Judge Cuts, waarin kandidaten in groepen worden ingedeeld en weer voor de jury optreden. Vervolgens wordt besloten of zij worden doorgelaten naar de liveshows.

In haar eerste auditie zong de veertigjarige zangeres Run to You van Whitney Houston. 

"Ik zit hier en denk alleen maar: je ziet er fantastisch uit, je klinkt fantastisch en het voelt alsof ik naar iemand kijk die al een ster is", aldus jurylid Simon Cowell na het optreden van Grace. Ook Heidi Klum en Mel B waren onder de indruk en zeiden dat Grace "precies klinkt als Whitney Houston". 

Zangeres kreeg na auditie meerdere aanbiedingen

Na haar auditie werd de zangeres benaderd door verschillende platenlabels die haar een contract wilden aanbieden. Grace zit door haar deelname aan de Amerikaanse talentenshow vast aan allerlei afspraken en contracten.

Ze mag zodoende niets loslaten over het verdere verloop van de show. Als de Amsterdamse de talentenjacht wint, ontvangt ze 1 miljoen dollar (zo'n 865.000 euro) en een platencontract.