Phylicia Rashad is inderdaad te zien in de muziekvideo voor In My Feelings van Drake. De Canadees bracht de video donderdag uit, nadat hij in zijn Instagram Stories al op de release had gehint door een foto van Claire Huxtable, het personage dat Rashad jaren in The Cosby Show speelde, te plaatsen.

De zeventigjarige actrice is in de videoclip te zien als de moeder van Kiki, waarvoor Drake het nummer zingt. In My Feelings is de laatste weken vooral bekend geworden door de challenge rond het nummer die viral ging.

Instagrammer Shiggy van het account The Shiggy Show plaatste een video waarin hij een dansje uitvoerde op het nummer, dat daarna door tienduizenden mensen werd nagedaan. Ook grote Hollywood-sterren als Will Smith, Millie Bobby Brown, Ciara, Sterling K. Brown en Drake zelf deden mee aan de challenge.

Zijn viral dansje leverde Shiggy een rolletje in de video op, waarin actrice La La Anthony als Kiki te zien is. In de clip wordt Drake op een gegeven moment wakker en vertelt hij dat hij een rare droom had waarin hij een liedje uitbracht waarop "een gastje uit New York" een dansje bedacht dat iedereen na ging doen. "Zelfs Will Smith deed mee, en het hield maar niet op."

De bijna acht minuten durende clip eindigt met een compilatie van sterren, andere mensen én dieren die de In My Feelings-challenge doen.