Ticketmaster zou mensen met een kaartje voor het afgelaste concert van Broederliefde in het Sparta Stadion op 2 juni niet meer kunnen terugbetalen. Dat zou blijken uit een e-mail die de onderneming maandag heeft verstuurd.

In de e-mail zou staan dat MIM Productions, het bedrijf dat het concert heeft geregeld, faillissement heeft aangevraagd. 

"Wij zijn van hen afhankelijk voor het terugbetalen van de tickets", valt te lezen in de e-mail van Ticketmaster. Foto's van het bericht zijn op sociale media verschenen.

Broederliefde geeft op 22 september een vervangend concert in Ahoy en bood gedupeerde fans gratis kaarten aan. Hoeveel mensen daarvan gebruik hebben gemaakt, is niet duidelijk. Ook is onbekend hoeveel kaarten voor het concert van 2 juni zijn verkocht.

Broederliefde liet weten niet meer met MIM Productions te willen samenwerken, omdat de partij bij een eerder concert het budget zou hebben overschreden. Dat werd later ontkend door het bedrijf. De onderneming stelde dat de inkomsten achterbleven bij de verwachtingen.