Edsilia Rombley en Brainpower zijn toegevoegd aan de line-up van de show Let's Dance in de Ziggo Dome in Amsterdam. RTL voegt eveneens een tweede show toe. Naast zaterdag 17 november komt er op zondag 18 november een tweede show.

Let's Dance was jarenlang een tv-programma op RTL 4. Het is de vierde keer dat er een theatereditie van het programma wordt georganiseerd. Dit keer is het thema de jaren tachtig.

"Bij Let's Dance uit ik mijn liefde voor muziek door middel van een eerbetoon aan de rapclassics van de jaren tachtig", aldus Brainpower. 

"Ik ben in de jaren tachtig opgegroeid met een breed scala aan muziekstijlen, van pop of soul tot reggae", vertelt Rombley. "Ik danste vroeger eigenlijk veel liever dan dat ik zong, dus ik ga bij Let's Dance een heerlijke medley doen waarbij ik lekker mijn Caribische roots naar voren laat komen."

Eerder kondigde presentator en initiatiefnemer Humberto Tan al de komst van Chaka Khan, Kool & The Gang aan en dj Fedde Le Grand aan. Timor Steffens is opnieuw choreograaf van de avond.