Dua Lipa heeft een concert in het Amerikaanse Denver voortijdig afgebroken. De Britse zangeres van Albanese afkomst deed dat, omdat ze te veel last had van een oorinfectie. 

Op het podium gaf de zangeres uitleg over de situatie. "Ik heb het echt geprobeerd, want ik wilde jullie een geweldige show geven. Het spijt me dat ik jullie moet teleurstellen, maar ik kan gewoon niet meer. Dit is niet het optreden dat ik wilde geven. Het spijt me verschrikkelijk, maar ik moet stoppen", zei Dua Lipa, die daarna van het podium verdween.

Via Twitter maakte ze nogmaals haar excuses voor het voortijdig stopzetten van het optreden. "Het spijt me zo dat ik de show halverwege heb moeten stoppen. Ik heb al een paar dagen een oorinfectie. Ik dacht dat ik het wel vol zou houden, maar ik had te veel pijn", schreef de 22-jarige.

"Ook zou ik ernstige schade op kunnen lopen als ik door zou gaan. Ik vind het ontzettend vervelend dat ik jullie heb moeten teleurstellen. Ik had heel graag het concert afgemaakt. Bewaar alsjeblieft jullie tickets, ik ga het concert opnieuw inplannen”, beloofde de zangeres.