Glennis Grace heeft de juryleden van America's Got Talent compleet omvergeblazen met haar versie van Whitney Houstons Run To You. Via Twitter laat de zangeres weten dat ze door is naar de volgende ronde.

"Dit is een droom die uitkomt. Wat een waanzinnige ervaring! Mijn hart stroomt over! Dank je wel America's Got Talent en ook dank aan alle fans!", aldus de zangeres. Ook het programma zelf heeft lovende woorden op Twitter gezet: "Je moet wel een hele grote zangeres zijn om als Whitney Houston te kunnen zingen."

"Ik zit hier en denk alleen maar: je ziet er fantastisch uit, je klinkt fantastisch en het voelt alsof ik naar iemand kijk die al een ster is", aldus jurylid Simon Cowell na het optreden van Grace. Ook Heidi Klum en Mel B waren onder de indruk en zeiden dat Grace "precies klinkt als Whitney Houston". 

Een dag eerder verscheen al een korte preview van het optreden in de Amerikaanse talentenjacht. Daarin vertelde Grace aan de jury "dat ze geboren is om voor grote groepen mensen op te treden". Ook zei ze dat haar elfjarige zoon Anthony hoopt dat ze haar dromen kan vervullen.

Vorig jaar trad de Amsterdamse al eens op in een club in Los Angeles. Dit gebeurde nadat haar YouTube-video van een optreden met de Ladies of Soul viral was gegaan. Ook toen zong ze Run To You en dat bleef niet onopgemerkt. Via sociale media werd Grace bedolven onder complimenten van mensen die haar gezien en gehoord hadden.