Ariana Grande voelt zich erg gesteund door haar fans. De relatie met hen zou haar hebben geholpen met het verwerken van de aanslag in de Manchester Arena op 22 mei vorig jaar.

"Er zijn fans die vrienden zijn geworden. Ik heb hun nummer, we praten veel. Ik heb het nummer No tears left to cry eerder aan hen laten horen dan aan mijn label", vertelt de 24-jarige zangeres aan People

Het nummer komt op het album Sweetener, dat 20 juli uitkomt, en is een eerbetoon aan One Love Manchester, het benefietconcert dat Grande op 4 juni gaf ter nagedachtenis aan de slachtoffers en om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Grande laat weten het "nog heel moeilijk te vinden om woorden te vinden" voor de tragedie. "Ik dacht dat het na enige tijd, therapie, schrijven en erover praten met vrienden en familie makkelijker zou worden erover te praten."

Met haar fans kan Grande naar eigen zeggen wel goed praten. "Ik merk dat het makkelijk wordt om mezelf open te stellen en mijn kwetsbaarheid toe te laten, omdat ik weet dat mijn fans hetzelfde voelen."