Willie Nelson was zaterdag wederom niet in staat op te treden. De 85-jarige countrylegende brak zijn concert in Charlotte (North Carolina) af voordat het goed en wel begonnen was.

Een woordvoerder liet TMZ weten dat de 85-jarige muzikant maagproblemen had. De zanger kwam op in Charlotte, hing zijn gitaar om en stapte vervolgens het podium weer af. Voor hij dat deed, gooide de Amerikaan wel nog zijn hoed het publiek in. 

Volgens Live Nation had de countryzanger iets onder de leden en was hij simpelweg niet in staat om op te treden. Een woordvoerder van de zanger liet weten dat Nelson last van zijn maag had, maar zondag wel weer fit genoeg is om op het podium te staan.

Nelson kampt al langer met gezondheidsproblemen. Hij kapte in januari een concert in San Diego na een paar minuten af wegens ademhalingsproblemen. Vervolgens schrapte hij al zijn optredens in februari vanwege een flinke verkoudheid of griep.

In maart maakte Nelson bekend vanaf eind mei weer op tournee te gaan, het concert van zaterdag was pas het tweede van die reeks.