Fans die een kaartje hebben gekocht voor het inmiddels afgelaste concert van Broederliefde in het stadion van Sparta, moeten zelf zorgen dat ze een vervangend kaartje krijgen voor de show in Ahoy. Het lukt de hiphopgroep niet om te achterhalen hoeveel kaartjes er zijn verkocht en aan wie.

De gegevens liggen volgens het management van Broederliefde bij productiebedrijf MIM Productions en Ticketmaster, maar na "meerdere pogingen" komen de partijen er niet uit. Broederliefde kan gedupeerden daarom geen geld teruggeven en ook geen contact met ze opnemen.

"We vinden de hele situatie en vooral het wachten supervervelend", zegt Broederliefde in een verklaring. "We hebben allerlei oplossingen voorgesteld, maar het duurt allemaal veel te lang. We moeten echt door!" Gedupeerden worden opgeroepen zich nu te melden op een speciale website: broederliefdeinahoy.nl.

Problemen

Vorige maand werd bekend dat het concert van Broederliefde in Het Kasteel op 2 juni niet doorgaat en dat er een alternatief concert komt op 22 september in Ahoy. De reden zouden problemen bij MIM Productions zijn. Bij het eerste concert ging het bedrijf volgens het management ver over het afgesproken budget en veel partijen zouden nog altijd niet betaald zijn.

MIM Productions ontkent dat. Volgens het bedrijf ging er een streep door het concert omdat de inkomsten achterbleven bij de verwachtingen.