Afrojack start een zoektocht naar jonge zangers en rappers om deel uit te maken van een nieuwe popgroep.

"Ik heb mijn eigen dromen werkelijkheid laten worden, dus nu wil ik de dromen van anderen uit laten komen", verklaart de 30-jarige producer en dj zijn initiatief.

De nieuwe internationale popgroep wordt onder leiding van Afrojack geproduceerd en staat gepland voor een wereldwijd debuut in 2019.

De Nederlandse audities vinden op 9 juni (Amsterdam) en 16 juni (Rotterdam) plaats. Ook worden er audities gehouden in onder meer New York en Londen. De finales zijn in augustus in Tokio.

"Ik hoop dat alle jongeren in de leeftijd van vijftien tot 25 jaar met passie voor zang en rap zich aanmelden voor de audities, zodat we samen hard kunnen werken om hun dromen werkelijkheid te laten worden", aldus Afrojack.

Managementkantoor

Nick van de Wall, zoals de artiest echt heet, kondigde woensdag de lancering van zijn nieuwe in Rotterdam gevestigde artiestenmanagementkantoor LDH Europe aan.

Zowel mannelijke als vrouwelijke zangers of rappers, die accentloos in het Engels kunnen zingen, kunnen zich vanaf 14 mei aanmelden voor de audities, onder voorwaarde dat ze nog niet onder contract staan bij een andere manager of ander managementbureau.