Boyband *NSYNC heeft maandag op de Hollywood Walk Of Fame hun eigen ster onthuld. Het was de eerste keer sinds lange tijd dat alle leden van de boyband weer bij elkaar waren.

De ster werd gepresenteerd door Ellen DeGeneres en Carson Daly. 

"Dit is zo onwerkelijk, het is echt geweldig om te zien dat er fans van heinde en verre hier naartoe zijn gereisd om dit moment met ons te delen. Ontzettend bedankt, onze fans zijn de allerbeste", aldus een dolgelukkige Justin Timberlake.

Lance Bass maakte van de gelegenheid gebruik om te vertellen over zijn moeilijke coming-out destijds. "Ik was bang om te vertellen dat ik homo ben, bang om het succes van de groep hiermee te vernietigen. Daarom heb ik heel lang met een geheim rondgelopen, wat achteraf gezien helemaal niet nodig was geweest. Ik wil alle jongens en meisjes die momenteel worstelen met hun seksuele identiteit een hart onder de riem steken: ik heb in hetzelfde schuitje gezeten en sta achter jullie." De rest van de band applaudisseerde trots nadat Bass deze woorden uitsprak.

*NSYNC bestond van 1995 tot 2002 en scoorde grote hits als I want you back en Bye Bye Bye. In 2013 kwam de band weer even samen om een medley van hun grootste hits te zingen toen Timberlake een MTV Video Music Video Vanguard won.

*NSYNC onthult ster op Hollywood Walk of Fame
36
*NSYNC onthult ster op Hollywood Walk of Fame