Holland zingt Hazes keert ook volgend jaar terug. Op 22 en 23 maart klinken voor het zevende jaar op rij klassiekers van de volkszanger in de Ziggo Dome, maakt producent MediaLane vrijdag bekend.

Volgend jaar kan het publiek nog dichter bij de artiesten komen. In 2019, vijftien jaar na André Hazes' overlijden, is Holland zingt Hazes voor het eerst 'in the round' te zien. Concertbezoekers staan niet voor, maar rondom het podium. Kaarten voor de zevende editie van Holland zingt Hazes zijn sinds vrijdag te koop.

Andrés kinderen Roxeanne en André zingen dan te midden van het publiek nummers van hun vader. Ook Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé en Peter Beense, die geen enkele editie van Holland zingt Hazes misten, zijn volgend jaar weer van de partij.

Meezingfeest

Voor Samantha Steenwijk moet het Holland zingt Hazes-avontuur nog beginnen. De zangeres, bekend van haar deelname aan de talentenjachten Bloed, zweet en tranen en The Voice Of Holland, heeft echter ook al getekend voor de editie van 2019.

Holland zingt Hazes 2018, de zesde editie van het meezingfeest, vindt komend en volgend weekeinde plaats. Naast Roxeanne, André, Van der Boom, De Buisonjé, Beense en Steenwijk staan onder anderen Barry Hay, Danny de Munk en Jamai op het podium in de vier keer uitverkochte Ziggo Dome.