Justin Timberlake zegt geleerd te hebben van de 'nipplegate' die in 2004 ontstond nadat hij het bovenstukje van Janet Jackson tijdens hun optreden bij de Super Bowl los trok. "Dat doen we niet nog eens."

In gesprek met Zane Lowe van Beats1 zegt de zanger dat hij voor zijn optreden tijdens de rust van de American Football-finale een les trekt uit het voorval uit 2004. "Het is gebeurd. Ik kan het niet meer terugdraaien, maar er wel van leren."

De zanger stond in 2004 op het podium met Jackson waar ze het nummer Rock your body samen zongen. Het voorval met de tepel, waar een ster op geplakt was, heeft er voor gezorgd dat de show tegenwoordig wordt uitgezonden met een paar seconden vertraging. Op die manier kan een dergelijk incident op tijd uit de show worden gehaald.

Timberlake en Jackson hebben het incident later nog eens besproken en zijn op een vriendelijke manier uit elkaar gegaan. "Ik weet niet of mensen dat wel weten. En dat hoef ik ook niet per se te delen, het gaat mij om de band die ik met haar heb."

Optreden Justin Timberlake en Janet Jackson tijdens Superbowl 2004
60
Optreden Justin Timberlake en Janet Jackson tijdens Superbowl 2004