Zanger en liedschrijver Pierre Kartner vraagt zich af wanneer hij een eerbetoon krijgt. Kartner, beter bekend als Vader Abraham, voelt zich bij leven vergeten door Hilversum.

"Van mij mag André van Duin worden geëerd als hij vijftig jaar in het vak zit, en dat werd terecht een grote televisiegebeurtenis, maar dan denk ik toch: 'Waarom hij wel, en ik niet?'", zegt Kartner in gesprek met De Telegraaf.

In 2009 leek er wel even sprake te zijn van een feest voor Kartner, in verband met zijn gouden artiestenjubileum. "Het Metropole Orkest zat bij wijze van spreken al klaar en Rob de Nijs en Peter Koelewijn zouden optreden, weet ik nog."

Uiteindelijk ging het feest vanwege ontoereikende financiële middelen niet door. "Ik neem dat niemand kwalijk, maar het was natuurlijk wel een teleurstelling", aldus Kartner.

"Maar goed, het is niet anders", nuanceert de 82-jarige zanger. "Ik hoop maar dat Hilversum later dit jaar wel aandacht wil schenken aan mijn nieuwe album. Dat staat vol met nieuw materiaal, de titel zal zijn: Nooit te oud om jong te zijn."