Ringo Starr en Paul McCartney kunnen het bijna vijftig jaar na het einde van The Beatles nog steeds goed met elkaar vinden. 

McCartney aarzelde dan ook niet toen Starr hem belde met de vraag of hij wilde meespelen op een nummer voor zijn nieuwe album, vertelt Starr in Rolling Stone.

"Ik zei tegen hem dat ik een liedje had gemaakt waar ik hem graag op wilde hebben", aldus de 77-jarige drummer. "Aangezien hij een goede vriend is, zei hij dat hij naar Los Angeles zou komen."

Toen hij er eenmaal was, speelde McCartney ook nog mee op een ander nummer van Starr, genaamd We're on the road again. "Dat was erg aardig van hem."

Waanzinnig

Volgens Starr is McCartney ondanks zijn leeftijd van 75 jaar nog steeds een 'waanzinnig muzikant'. "Hij kan geweldig zingen en schrijven, maar voor mij is hij als bassist op zijn best. Het is altijd leuk als we weer samen spelen."

Starrs album Give more love verschijnt half september. Behalve Paul McCartney leveren ook Peter Frampton, Joe Walsh, Don Wax, Jeff Lynne, Dave Stewart en Edgar Winter een gastbijdrage.