Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Iggy Azalea werkt op nieuw album samen met Azealia Banks

Iggy Azalea werkt voor haar nieuwe album Digital Distortion samen met Azealia Banks. De twee rappers maken sinds jaren ruzie via sociale media, maar lijken nu hun ruzie te hebben bijgelegd.
Door BuzzE/NU.nl

Azalea laat via Twitter weten dat ze het snapt als haar fans verrast reageren op de samenwerking. "Ik verwacht niet dat jullie begrijpen waarom ik zou samenwerken met iemand die mij publiekelijk dood wenste", schrijft de Australische op Twitter.

"Dit is al heel lang een extreem negatieve situatie. Als er een manier is om het positief te benaderen en op een creatieve manier er samen uit te komen, dan ben ik daar toe bereid", vult de 27-jarige rapper aan.

De ruzie tussen de twee dateert uit 2011, toen Banks meende een nummer te hebben geschreven met de titel Pussy, waar Azalea toen net een hit mee had. Sindsdien halen de twee rappers naar elkaar uit via sociale media. 

Azalea maakte het nieuws bekend op Snapchat. "Openbare aankondiging. Azealia komt op DD. We werken samen. Hou je kritiek voor je of bewaar het tot de dag van de release", waarschuwt de Fancy-rapper.

Wanneer Digital Distortion uitkomt is onduidelijk. In mei zei Azalea dat haar album eind juni verkrijgbaar zou zijn, eerder verwachte ze nog haar tweede plaat aan begin van die maand uit te brengen.


Lees meer over:

Azealia BanksIggy Azalea

Aanbevolen artikelen