Kanye West zou van plan zijn in 2018 weer op tournee te gaan. Concertorganisator Live Nation zou klaarstaan om de concerten te plannen op het moment dat de rapper groen licht geeft.

De laatste tournee van de rapper, de Saint Pablo-tour, werd voor hij Europa kon bereiken afgezegd. West stond tijdens optredens in de Verenigde Staten meerdere keren verward op het podium en haalde uit naar diverse collega-artiesten. In november werd hij in het ziekenhuis opgenomen met uitputtingsverschijnselen.

Nu zou het beter gaan met de echtgenoot van Kim Kardashian en zou hij er klaar voor zijn weer op het podium te staan. Bronnen rondom de rapper vertellen aan TMZ dat hij geconcentreerd is en zijn mentale problemen achter zich heeft gelaten.

Als de tournee van West doorgaat zal het geen kopie worden van de Saint Pablo-tour die hij in de Verenigde Staten deed. De rapper zou van plan zijn het decor volledig te vernieuwen. Ook zal hij nieuwe nummers laten horen: West werkt sinds een paar maanden aan een nieuw album.