Adele twijfelt of ze ooit nog op tournee gaat. In een handgeschreven brief aan haar fans bedankte de 29-jarige Britse zangeres haar fans, maar zei dat ze haar gezin en thuiskomen erg mist. Volgens de Britse krant The Mirror bevestigt Adele daarmee eerdere geruchten dat ze voorlopig niet meer op tournee gaat.

"Dit is het dan, na vijftien maanden onderweg. We zijn met deze tour naar Ierland, het Verenigd Koninkrijk en heel Europa, de VS en eindelijk ook Australië en Nieuw-Zeeland geweest", schrijft Adele in de brief. Ze noemt het een onvoorstelbare en onvergetelijke reis en ervaring.

Een foto van de brief werd gepost op het account van een Adele-fan op Instagram.

"Touren is een vreemd ding, het is niet iets voor mij. Ik ben een echte huismus en geniet van de kleine dingen in het leven", benadrukt de Britse zangeres. 

Sinds 2011 heeft Adele een relatie met Simon Konecki, met wie ze dit jaar trouwde. Het stel kreeg in 2012 samen hun eerste kind, een zoon. Adele geeft de laatste vier concerten van haar tournee in Londen. De teller staat nu op 119 shows; na 123 shows zegt ze even tijd voor zichzelf en haar jonge gezin te willen nemen.