Ariana Grande heeft haar tournee woensdagavond hervat in Parijs. De 23-jarige zangeres stond zondagavond nog in Manchester. Daar gaf ze een benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag na haar concert in de Britse stad op 22 mei. Franse media zijn enthousiast over het optreden van de Amerikaanse. 

Le Parisien 

"Omlijst door haar dansers gekleed in het zwart, kwam ze hand in hand voor een groot scherm met zwart-wit beelden om 21 uur het podium op op de klanken van Be Alright. In het Bercy Arena, dat bijna helemaal gevuld was, gaat de komst van Ariana Grande woensdagavond gepaard met een razernij van schrille kreten en applaus. (...) Om 22.30 uur gaf de zangeres ook een sombere hommage aan de slachtoffers van Manchester en zong opnieuw het nummer Over the Rainbow. Maar woensdagavond was er ook tijd voor een lach. Want de show must go on."

Lees hier het hele artikel

Le Monde

"In een zwarte minijurk met diamanten ketting, heeft het idool van tienermeisjes haar stijl ontleend aan Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's van Blake Edwards.(...) Ariana Grande zingt 22 nummers, maar praat tussendoor weinig, behalve "I love Parijs". Na de pauze komt ze terug in een sweatshirt en baggy broek om haar vriend, rapper Mac Miller te begroeten."

Lees hier het hele artikel

L'Express

"De nummers volgen elkaar snel op tot euforie van het jonge publiek. Ze huilen en schudden alle kanten op op nummers als Love me harder, Break Free en Bang Bang. De atmosfeer is electrisch, de zwarte context lijkt snel vergeten. De emotie neemt echter de overhand wanneer de eerste noten klinken van haar meest melancholische nummer One Last Time. Zonder het te weten werd het nummer een eerbetoon aan de slachtoffers van Manchester."

Lees hier het hele artikel

Le Figaro

"Veel ouders houden hun kinderen in de armen en veel mensen houden borden met teksten als "Not even afraid" vast, en tieners zwaaien met hun armen en vormen hartjes met hun handen. Een succesvol conert voor Ariana Grande die haar Franse tour vrijdag voortzet in Lyon."

Lees hier het hele artikel